Den långa väntan (hur låter rösterna i ditt huvudet?)

Boken är klar.

Eller ja, jag är klar med själva boken. Denna veckan har den varit hos korrekturläsarna och nu är den skickad till själva inläsaren: Nadja Mirmiran. Nu ligger allt i hennes händer. Förutom texten har jag skickat en presentation om hur karaktärerna låter i mitt huvud. Snacka om en existentiell uppgift.

“Vad säger rösterna i ditt huvudet?” brukar ju annars vara en fråga för alla som råkar erkänna att de hör röster i huvudet, ingen brukar bry sig om hur de låter.

Erik låter som en mörkblå svepning och Isabella som det gula i en solnedgång. Typ. Jag skrev en karaktärsbeskrivning istället. Mirmiran har ju sin unika röst och hur en än försöker så har ens röst alltid en underliggande färg. Jag tror dock att hon kommer göra ett jättebra jobb och jag är superspänd på resultatet!

Vecka 39 kommer den ut.  37 dagar kvar (om den släpps på måndagen, vilket jag inte vet än).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *